Cirurgia estètica

¿Val la pena fer-se un trasplantament capil·lar a Barcelona?

HTI Clinic és una clínica especialitzada en aquest tractament i disposa d’un equip de professionals d’alt nivell i de les últimes tècniques

¿Val la pena fer-se un trasplantament capil·lar a Barcelona?

CEDIDA / HTI

4
Es llegeix en minuts

Espanya és el segon país del món amb més índex d’alopècia, només superat per la República Txeca, que afecta sobretot gran part de la població masculina. És per aquesta raó que, en els últims anys, moltes persones han decidit sotmetre’s a un empelt capil·lar per solucionar un problema que encara no té una cura coneguda.

Gràcies a la creixent demanda d’aquest procediment i a les millores tecnològiques, sotmetre’s a un trasplantament capil·lar a Espanya és cada vegada més econòmic per a una solució efectiva i duradora.

No obstant, els experts recomanen precaució amb les ofertes excessivament atractives que podrien ser realment insatisfactòries i fins i tot perilloses. Així que si cal triar entre realitzar un trasplantament capil·lar a Barcelona o viatjar a un altre país, la millor opció serà sempre la primera.

¿Per què HTI Clinic Barcelona?

Des de fa uns anys es poden veure innombrables ofertes per realitzar trasplantaments capil·lars a l’estranger amb ‘packs’ molt cridaners que inclouen vol, allotjament i intervenció a preus realment molt baixos.

És possible que hi hagi pacients satisfets amb aquesta opció, però com que es tracta d’un procediment quirúrgic en el qual posem en risc la nostra salut, hem de plantejar-nos qüestions com on acudir si sorgeix un problema, com se’n realitzarà el seguiment o si són reals els casos d’abans i després que es troben en xarxes socials. Les respostes a aquestes preguntes poden servir per plantejar-se si realment és la millor opció.

HTI Clinic és una clínica situada aal cor de la ciutat de Barcelona, a només uns passos del passeig de Gràcia, que va néixer de la mà de dos amics de la infància el 2018: el Dr. Díaz Carandell i José Almodóvar. El seu propòsit des del principi ha sigut ajudar els pacients atesos a recuperar el seu cabell i, a més, l’autoestima que havien perdut a causa de l’alopècia.

 «HTI Clinic disposa de personal altament format i expert en cirurgia capil·lar, des de Claudia –la nostra gerent– i les tècniques capil·lars –Laura, Claudia i Cristina– fins al doctor Argueta i el doctor González, metges especialistes en tricologia i cirurgia capil·lar», explica el doctor Díaz, director mèdic de la clínica.

Satisfacció del 98% dels pacients

Satisfacció del 98% dels pacientsAquesta clínica especialitzada en empelts capil·lars és una de les més prestigioses de Catalunya i compta amb una satisfacció del 98% dels pacients valorats i tractats. Disposa d’un quiròfan completament qualificat i equipat amb els dispositius més avançats necessaris.

Tots els pacients que passen pel centre són valorats pels cirurgians capil·lars, que valoren de manera individualitzada i personalitzada els tractaments que es poden oferir segons les característiques del subjecte. Als pacients a quals se sotmet a una cirurgia, a més, se’ls realitza un acompanyament i seguiment mèdic rigorós posterior fins que s’obtenen resultats totals amb l’objectiu d’evitar les infreqüents complicacions que es poguessin produir.

Tècnica FUE

Tècnica FUEHTI Clinic compta amb les tècniques i tractaments més avançats que hi ha actualment en l’àmbit capil·lar. A l’hora de realitzar un trasplantament, en una primera fase es realitza l’obtenció d’unitats fol·liculars de la zona donant.

Antigament es realitzava la tècnica FUSS o «tècnica de la tira», en la qual s’extreia una penjarella de cuir cabellut de la zona occipital, però deixava grans cicatrius.  La tècnica FUE o «extracció fol·licular única» és la més nova i efectiva a l’hora d’obtenir unitats fol·liculars i és la que es porta a terme en aquest centre, ja que minimitza al màxim el període de recuperació i el risc d’aparició de cicatrius, a part d’obtenir millors resultats a nivell estètic.

Després de recollir les unitats fol·liculars, es realitza la fase d’implantació a la zona receptora. A HTI Clinic, a l’hora d’implantar es realitzen dues tècniques: la de safir i la de l’‘implanter’. En la primera, el cirurgià capil·lar realitza incisions amb un bisturí de safir, com el seu nom indica, i col·loca les unitats fol·liculars amb pinces. La segona és la de l’‘implanter’, en la qual, alhora que es realitzen les incisions, es col·loca la unitat fol·licular.

Empelt en celles, barba i cicatrius

Empelt en celles, barba i cicatriusEn aquesta clínica, a més de ser experts en trasplants capil·lars avançats en cuir cabellut, també ho fa a la cara (celles, barba i cicatrius) i fins i tot en pacients oncològics que han patit danys a nivell dermatològic a causa, per exemple, de la cirurgia i radioteràpia. 

A HTI Clinic es realitza una cirurgia diàriament i totes es fan en una sola sessió gràcies a l’experiència dels seus membres i a la interiorització dels protocols a seguir dins del procés quirúrgic. 

Si en necessites més informació, pots visitar la seva pàgina web.