Nou estil

La princesa Leonor estrena pírcing en la seva tornada a Espanya

Els Reis i les seves filles visiten un centre d’acolliment a ucraïnesos a Madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els reis Felip VI i Letícia, junt amb la princesa d’Astúries i la infanta Sofia, van visitar aquest dissabte un centre d’acolliment a ucraïnesos a Pozuelo de Alarcón (Madrid), on van escoltar les històries d’algunes famílies que han arribat fins a aquí fugint de la guerra al seu país. Aquest acte es va convertir, a més, en la reaparició de la princesa Leonor per passar a Espanya les vacances de Setmana Santa després de tornar del ‘college’ de Gal·les on estudia, i va sorprendre a tots amb el seu nou estil, en el qual ha inclòs un pírcing a l’orella esquerra.

Durant la visita, d’una mica més d’una hora i mitja, els Reis i les seves filles van recórrer les instal·lacions del centre junt amb el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá; altres membres del Ministeri, i responsables d’Accem, l’ONG encarregada de la gestió del dispositiu.

Notícies relacionades

Al final del recorregut es van asseure a les taules ubicades en un dels patis del centre, al costat d’una parada de l’ONG World Central Kitchen, que ofereix menjar i beguda gratis a les persones que estan acollides allà.

La princesa Leonor està de vacances a Espanya fins al 24 d’abril després d’haver conclòs dijous les classes a la UWC Atlantic College de Gal·les (Regne Unit), on estudia primer de batxillerat i on sembla que es va fer el pírcing.