Mor un home mentre treballava en uns apartaments en construcció a Girona

Un coche de los Mossos d’Esquadra.

Un coche de los Mossos d’Esquadra. / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres han rebut l’avís d’anar fins a unes obres en construcció d’uns apartaments de la població de Vilamaniscle (Alt Empordà), situades al carrer Suro Gros, ja que s’havia esfondrat part de l’edificació.

Era un quart de cinc de la tarda quan, per causes que ara s’investiguen, s’hauria enfonsat el sostre d’una primera planta de l’estructura d’un dels apartaments en construcció atrapant tres treballadors.

Notícies relacionades

Com a resultat de l’esfondrament un dels treballadors, de 29 anys, ha resultat mort i els altres dos han quedat ferits, un lleu. El ferit de més gravetat, amb alguna fractura, ha sigut traslladat fins a l’Hospital de Figueres per ser atès.

Al lloc dels fets s’han traslladat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria de Figueres, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques. Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i el Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.