Duel a Twitter

Així ha contestat Pedro Sánchez a Elon Musk per l’energia solar

El fundador de Tesla diu que Espanya hauria de proveir Europa mitjançant un gran parc fotovoltaic i el president el convida a invertir-hi

Així ha contestat Pedro Sánchez a Elon Musk per l’energia solar

José Luis Roca

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha convidat públicament Elon Musk a invertir en el sector de l’energia solar a Espanya després que el fundador de Tesla comentés a Twitter que el país hauria de construir un parc solar «massiu» per subministrar energia a tot Europa.

En un missatge publicat al seu compte oficial de la xarxa social Twitter, el president ha destacat la tasca d’Espanya a l’hora de desplegar energies renovables i ha convidat Musk a conèixer l’estratègia del Govern.

«Ja estem implementant el pla més ambiciós cap a un sistema energètic eficient i renovable. Tot els sectors implicats. Maximitzant les oportunitats, la digitalització i la cadena de valor per a l’èxit a llarg termini. El temps és ara. Fem-ho bé. Vine i mira-ho. A Espanya, donem la benvinguda als inversors», ha remarcat Sánchez.

Notícies relacionades

En un missatge similar publicat ahir a la nit, l’exministre de Ciència i Innovació d’Espanya, Pedro Duque, va contestar a Musk que a Espanya es dona la benvinguda a les inversions per elevar la producció de renovables i que el país té el mercat legal preparat per fer-ho. «¿Coneixes algun inversor?», va rematar l’exministre i astronauta espanyol.

A més de fundar Tesla, Musk també va fundar fa anys l’empresa de panells solars SolarCity, que el 2016 va ser adquirida per Tesla per operar com una de les seves filials.