VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut un jove per agredir i violar una noia a Barcelona

El noi va colpejar la jove contra unes pedres i després va aprofitar per agredir-la sexualment a la Barceloneta.

Detingut un jove per agredir i violar una noia a Barcelona

Detencion

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha detingut un home per presumptament haver agredit físicament i sexualment una noia en una platja de Barcelona. Els fets van ocórrer durant la matinada de dijous a divendres a la zona d’oci nocturn del passeig marítim de la Barceloneta, molt a prop de l’Hospital de Mar. Segons les primeres informacions, la jove –d’uns 20 anys– estava intentant recuperar el mòbil que li havien sostret en una discoteca quan va ser atacada per l’agressor, de 24 anys.

Notícies relacionades

L’acusat va arrossegar la víctima fins a la sorra de platja del Somorrostro, on la va colpejar contra unes pedres –cops que li van causar contusions al cap i ferides als pòmuls i al nas– i després va aprofitar per violar-la.

Una dotació de la Unitat de Reforç per a les Emergències i la Proximitat (UREP) de la Guàrdia Urbana que estava patrullant per la zona va ser alertada del succés i va iniciar una persecució del sospitós per la platja de Somorrostro, la Barceloneta i Sant Sebastià fins que va ser detingut a prop de l’hotel Vela. L’arrestat està pendent de passar a disposició judicial i està acusat d’almenys dos delictes: agressió sexual i robatori amb violència.