L'IMPACTE DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Alacant: última hora dels casos al País Valencià

El nombre d'infectats pel coronavirus al País Valencià puja a 24.096 persones, amb 1.465 morts

GRAFCVA3193. VALENCIA, 19/03/2020.- Un miembro de la Unidad Militar de Emergencias (UME), realizan trabajos de desinfección ante la Plaza de Toros de Valencia duante la quinta jornada en estado de alarma por el coronavirus. EFE/Juan Carlos Cárdenas

GRAFCVA3193. VALENCIA, 19/03/2020.- Un miembro de la Unidad Militar de Emergencias (UME), realizan trabajos de desinfección ante la Plaza de Toros de Valencia duante la quinta jornada en estado de alarma por el coronavirus. EFE/Juan Carlos Cárdenas / Juan Carlos Cárdenas (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’epidèmia del coronavirus continua al País Valencià. El nombre de casos d’infectats per la Covid-19 en aquesta autonomia puja a 24.096, amb 1.465 morts, segons les últimes dades oficials. [Segueix les últimes notícies sobre el coronavirus a València].

El brot que va desencadenar la pandèmia del SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, la Covid-19 s’ha estès arreu del món. 

Notícies relacionades

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona contagiada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.