L'IMPACTE DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a l'Aragó: última hora del nombre de casos

El nombre d'infectats per coronavirus a l'Aragó puja a 25.756 persones, amb 1.096 morts

Dos mujeres hablan dentro del Mercado Central de Zaragoza durante el tercer día laborable del estado de alarma por coronavirus, en Zaragoza, Aragón (España), a 18 de marzo de 2020.

Dos mujeres hablan dentro del Mercado Central de Zaragoza durante el tercer día laborable del estado de alarma por coronavirus, en Zaragoza, Aragón (España), a 18 de marzo de 2020. / Fabián Simón (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’epidèmia del coronavirus continua a l’Aragó. El nombre de casos d’infectats per la Covid-19  en aquesta comunitat puja a 25.756amb 1.096 morts, segons les últimes dades oficials. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a l’Aragó].

El brot que va desencadenar la pandèmia del SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, la Covid-19 s’ha estès arreu del món. 

Notícies relacionades

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte amb una persona contagiada al seu país. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.