Novetats

La Fundació Princesa de Girona llança un nou programa per als joves talents

La Fundació Princesa de Girona llança un nou programa per als joves talents

EFE/ Andreu Dalmau

1
Es llegeix en minuts

La Fundació Princesa de Girona llança els seus nous objectius estratègics que busquen generar un impacte més gran entre els joves de cara a la temporada 2022-2025.  Els seus programes es caracteritzen per incloure els joves d’entre 18 i 29 anys que s’estan formant acadèmicament o laboralment i que veuen el mercat laboral com una situació preocupant i poc esperançadora a causa del gran atur juvenil i de l’abandonament escolar a què s’afronta al nostre país cada any. No obstant, aquest any la fundació ha volgut anar una mica més lluny i ha llançat el programa ‘Generació Propòsit’, una nova edició que fa una crida als joves de tot el país que vulguin generar un impacte social positiu en la societat.

Als que decideixin participar se’ls oferirà diversos programes que hauran d’afrontar en grup; desenvolupament competencial, mentoria grupal i ‘networking’ per poder portar a terme projectes reals capaços de crear un impacte en els àmbits de salut, sostenibilitat, cultura, educació o medi ambient.

Campus presencial a Girona

Notícies relacionades

El programa s’iniciarà amb una petita formació ‘online’ de 40 hores que se celebrarà entre maig i juliol i que culminarà amb un ‘Impact Challenge’, tots els participants que hagin sigut seleccionats hauran de resoldre un repte proposat per la Fundació. D’entre els 150 participants, 50 seran els que continuïn en el programa segons el resultat que obtinguin en la resolució de l’‘Impact Challenge’. Els seleccionats assistiran a un campus presencial de quatre dies que se celebrarà a Girona al novembre i en el qual els participants treballaran en equip per proposar i desenvolupar idees que puguin transformar-se en iniciatives capaces d’impulsar un futur més inclusiu i sostenible. 

Tots els joves d’entre 20 i 30 anys que vulguin participar en aquest nou projecte podran fer-ho inscrivint-se a través de la pàgina web. El procés per seleccionar els nous 150 talents estarà obert fins al 31 de març.