Carreteres de Girona

Dues persones moren en accidents de trànsit a la Jonquera i la Vall d’en Bas

Una dona ha xocat amb un camió a la C-63 a la Garrotxa i un home ha sigut atropellat a l’AP-7

Archivo - Arxiu - Ambulància del SEM.

Archivo - Arxiu - Ambulància del SEM. / SEM (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La conductora d’un turisme ha mort aquest dimarts en un accident a la C-63 a la Vall d’en Bas (Garrotxa, Girona). Aquest accident mortal és el segon en poques hores a la xarxa viària de Catalunya, on dilluns a la nit va morir un home atropellat a l’autopista AP-7 a la Jonquera (Alt Empordà, Girona).

Per causes que s’estan investigant, el cotxe que conduïa la víctima de la C-63 ha xocat frontalment amb un camió. El sinistre ha tingut lloc a les 07.36 del matí al quilòmetre 64,4 de la C-63. Arran de l’accident, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Causes desconegudes

L’altre sinistre va tenir lloc dilluns a les 21.20 hores a l’altura del quilòmetre 1,5 de l’AP-7 en sentit sud, en circumstàncies que de moment es desconeixen. L’home va morir atropellat per un vehicle a l’autopista a la Jonquera.

Set patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van traslladar al lloc del sinistre.

Notícies relacionades

A conseqüència de l’atropellament, la via només va tenir operatiu un carril de circulació en sentit sud fins a les 02.30 hores, quan es va poder normalitzar la situació.

16 víctimes el 2022

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), a la Vall d’en Bas la carretera s’ha tallat en els dos sentits des de poc abans de les vuit del matí i els Mossos han hagut de fer desviacions senyalitzades. Amb aquestes dues últimes víctimes ja són 16 les persones que han perdut la vida a les carreteres interurbanes de Catalunya.