Meteorologia

La temperatura pujarà demà entre 4 i 6 graus i rondarà els 20 en molts punts de Catalunya

  • Meteocat pronostica un cel poc ennuvolat excepte al Pirineu, ja avançada la tarda

La temperatura pujarà demà entre 4 i 6 graus i rondarà els 20 en molts punts de Catalunya

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
EFE

Les temperatures màximes pujaran demà dilluns entre 4 i 6 graus respecte a aquest diumenge en molts punts de Catalunya, on en diversos llocs rondaran els 20 graus, sobretot al nord.

El servei Meteocat pronostica que demà al matí el cel estarà serè o poc ennuvolat, tot i que de matinada hi haurà més núvols al nord del Pirineu, que quedarà tot cobert amb alguns clars a la tarda, i també hi haurà núvols baixos aïllats fins a primera hora a la depressió central, el massís del Port i el nord del litoral.

Notícies relacionades

La temperatura mínima, demà a primera hora, serà lleugerament més alta que la d’avui, sobretot en zones altes, mentre que la màxima serà moderadament més alta. La mínima oscil·larà entre els -3 i els 2 graus al Pirineu, Prepirineus, depressió central i extrem nord-est, i entre els 2 i els 7 graus a la resta de Catalunya. La màxima es mourà entre els 13 i els 18 o 20 graus, tot i que podria ser més baix a l’extrem nord del Pirineu.

Les temperatures màximes registrades aquest diumenge a les estacions de Meteocat fins a les 13:00 hores s’han anotat a Torredembarra (Tarragona), amb 15,6 graus, i a Sant Pere de Ribes (Barcelona), amb 15,3. Al zoo de Barcelona s’ha arribat als 15,2. Les mínimes, per contra, s’han registrat a l’aeròdrom de Das (Lleida), amb -9,8, i al Pont de Suert, amb -7,1.