‘Streaming’

Spotify anuncia mesures per lluitar contra la desinformació sobre covid-19

  • Després d’una disputa que va portar la llegenda del folk-rock Neil Young a treure la seva música de la plataforma

Spotify anuncia mesures per lluitar contra la desinformació sobre covid-19
1
Es llegeix en minuts

Spotify prendrà mesures per combatre la desinformació sobre la covid-19 a la seva plataforma, va anunciar diumenge el gegant suec de la música en línia, després d’un moviment de boicot llançat per la llegenda del folk-rock Neil Young.

El número u mundial de l’‘streaming’ musical aplicarà enllaços en tots els ‘podcasts’ que esmentin la covid-19, guiant els usuaris cap a informacions factuals i científicament verificades, va anunciar el seu president i fundador Daniel Ek en un comunicat.

«És clar per mi que estem obligats a fer més per donar equilibri i accés a una informació àmpliament acceptada de les comunitats mèdiques i científiques», va afegir.

«Aquest nou esforç per combatre la desinformació serà llançat al país i al món en els pròxims dies», va remarcar.

Notícies relacionades

Aquest anunci arriba després d’una controvèrsia iniciada pel músic nord-americanocanadenc Neil Young, que va anunciar aquesta setmana la sortida de la seva música de la plataforma sueca si no renunciava a allotjar el ‘podcast’ del controvertit i molt escoltat animador nord-americà Joe Rogan.

Rogan és acusat d’haver desanimat els joves a vacunar-se i promocionar la utilització d’un tractament no autoritzat contra el coronavirus.