A l’Alt Empordà

Una baralla entre dos camioners en un voral de l’AP-7 va causar l’accident mortal d’Agullana

Una baralla entre dos camioners en un voral de l’AP-7 va causar l’accident mortal d’Agullana

Mossos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos de Girona van detenir el dia 26 de gener un camioner de 54 anys i l’investiguen després d’un accident mortal a l’AP-7 a Girona. Els fets van passar el mateix dia 26 a les 18.50 hores, quan els agents van ser requerits per un accident entre diferents camions a l’AP-7 al punt quilomètric 8,2 sentit nord a la població d’Agullana.

Quan els agents van arribar al lloc van observar dos camions que ocupaven part del carril dret de circulació i el voral. A conseqüència d’això, un turisme i un camió van xocar contra el segon camió aturat.

Els xofers que van causar l’accident van aturar els seus camions per continuar amb una discussió de trànsit que havien iniciat mentre conduïen els seus vehicles per l’AP-7.

Detingut

Mentre discutien al voral, un d’ells va agafar unes tisores i va ferir l’altre a la zona abdominal. Per aquesta raó se’l va detenir per un presumpte delicte de lesions i el ferit va ser traslladat a l’hospital de Figueres on va ser atès pels serveis mèdics i ja es troba a planta.

Del resultat de l’accident, la persona conductora del turisme va resultar morta i el conductor del tercer camió que va fer encallar el turisme i el segon camió va resultar ferit lleu.

Notícies relacionades

La investigació continua oberta per determinar la responsabilitat del tercer conductor del camió, implicat en l’accident mortal.

El detingut passarà pròximament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. El conductor investigat serà citat per declarar quan estigui donat d’alta hospitalària.