Gravat en vídeo

Un client agredeix un taxista a Barcelona i li trenca el vidre de darrere del cotxe

  • Élite Taxi ha difós a les xarxes socials l’agressió ocorreguda de matinada a l’Hospitalet

Un client agredeix un taxista a Barcelona i li trenca el vidre de darrere del cotxe

Laura Guerrero

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Élite Taxi ha difós aquest diumenge unvídeo a les xarxes socials en què es veu un individu agredint un taxista i trencant-li el vidre de darrere del vehicle. Segons el clip, gravat per una càmera a l’interior del taxi, els fets van passar aquest diumenge de matinada. Es veu el client, assegut al seient del copilot, clavant un cop de puny al conductor. Després, al sortir del cotxe, li trenca el vidre de darrere. Dissabte passat, el sector es va manifestar per exigir que es pugui gravar el que passa dins el taxi com ja passa als autobusos públics.

Fa poc més d’una setmana que el sector es va manifestar per reclamar càmeres de seguretat als vehicles i aquest diumenge, 9 de gener, han tornat a denunciar una agressió a un taxista de Barcelona. Els fets han tingut lloc a les dues de la matinada a l’Hospitalet de Llobregat i gràcies a la càmera instal·lada el taxista ha pogut gravar l’agressió de què ha sigut víctima.

Notícies relacionades

En declaracions al canal de televisió Betevé, l’Ali, el germà del taxista agredit, ha explicat que el van parar per pujar al vehicle dos homes i una dona que no portaven mascareta i duien una ampolla d’alcohol. A l’adonar-se’n, els va demanar que es posessin la mascareta i no pugessin la beguda.

Va ser en aquest moment quan, segons l’Ali, el van agredir tal i com es pot veure en les imatges. Un cop fora del cotxe el van tornar a agredir amb un pal extensible.

Temes:

Taxis