Previsió meteorològica

¿Quin temps farà per a la Cavalcada dels Reis Mags a Barcelona i Catalunya?

¿Quin temps farà per a la Cavalcada dels Reis Mags a Barcelona i Catalunya?

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts

Molts són els que volen anar a veure les Cavalcades de Reis Mags. Al ser un esdeveniment que es realitza en exteriors i seguint les noves restriccions per la covid-19, convindria saber quin temps farà durant la tarda del 5 de gener.

Canvis de temperatura i cel serè

En general, a Catalunya el cel estarà serè, tret d’en algunes zones on la presència de núvols serà més notòria, com per exemple al nord del Pirineu. A més, la temperatura es trobarà entre 0 i -5 ºC com a mínima i 4 i 9 ºC com a màxima al Pirineu i el Prepirineu, entre 1 i 6 ºC i 7 i 12 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 5 i 9 ºC i 10 i 15 ºC al litoral.

Possibles precipitacions

Notícies relacionades

Tot i que durant la matinada s’esperen precipitacions en general, s’espera que al migdia al Pirineu sigui fins al migdia i de manera intermitent fins aleshores. En general, les precipitacions seran d’intensitat baixa, tret de durant la matinada quan aquesta pot ser moderada, amb possibilitats que sigui més forta en alguns punts centrals del litoral i prelitoral. Es preveu, en general, que hi hagi precipitacions durant la matinada i part del dia i, en la majoria de localitats, aquestes hauran disminuït i fins i tot acabat durant la tarda (quan se celebra la Cavalcada). Una de les comarques amb possibilitat de pluja és la del Maresme, i a la comarca de Barcelona es preveu que comenci a ploure a partir de les 21 h.

Vent moderat

En general, el vent serà moderat, tot i que amb alguns cops forts en zones com la nord de l’Empordà o al Pirineu i el Prepirineu. Pel que implica a la resta de comarques, el vent no haurà de ser un problema.

Temes:

Els Reis Mags