L’Alexa, primera nadó del 2022 a Catalunya

  • Els primers naixements de les quatre províncies catalanes han sigut nenes

L’Alexa, primera nadó del 2022 a Catalunya

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Alexa s’ha convertit en la primera nadó del 2022 nascuda a Catalunya. Ha vingut a aquest món just a les 00.00 hores, en plenes campanades, a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona i tant ella com la mare estan en perfecte estat.

La petita ha pesat 3,765 quilos i els seus pares, la Valentina i l’Alexander, l’han pogut abraçar a la mitjanit, quan el país donava la benvinguda a l’any a la segona nit de Cap d’Any de restriccions per la pandèmia.

La Inas ha sigut la segona de Catalunya i la primera de la província de Girona. Ha nascut a l’Hospital d’Olot, a les 00.09 hores. Ha pesat 3,210 quilos i ha fet feliços els seus pares, la Silvina i el Yassin.

Notícies relacionades

A Tarragona, la pionera ha sigut la Candela, que ha nascut a les 00.19 hores a l’Hospital Joan XXIII. Filla de la Jessica i l’Ariel, la Candela ha pesat al néixer 3,740 quilos.

I la primera de Lleida ha sigut la Sany, que ha nascut a les 00.59 hores a l’hospital Arnau de Vilanova. Ha pesat 2,250 quilos. Els seus pares són la Sara i el Hammad, veïns de Lleida.