Segona en poques hores

Els Mossos desallotgen una festa il·legal de Cap d’Any a Tarragona

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han intervingut aquest divendres una festa il·legal en una finca de Querol (Alt Camp). Al voltant de la masia hi havia una desena de vehicles, alguns dels quals amb matrícula de la República Txeca.

L’operatiu va ser dissuasori, segons la policia catalana. Els agents van identificar alguns participants però no es va denunciar ningú, segons ha informat el cos. Amb l’acció es pretenia evitar que arribessin més persones. Segons els agents, és la segona festa il·legal en la qual han actuat en 24 hores.

Aquest dijous, els Mossos ja van desallotjar també una altra festa il·legal a la zona de l’estany d’Ivars i Vila-sana, a Lleida, on un grup de joves preparava concentrar diversos centenars de persones. La zona de l’estany és un paratge natural protegit.

Allà es van identificar vuit persones vinculades a la festa il·legal. La denúncia va venir d’un testimoni que havia sentit música procedent d’una festa a l’entorn de l’estany d’Ivars.

Dues patrulles de la policia catalana i del cos d’Agents Rurals es van desplaçar al lloc i van localitzar un grup de persones que havien arribat en una furgoneta i acabaven de posar en marxa un equip de música, amb altaveus, taula de so i barreges i un ordinador.

Notícies relacionades

El responsable dels equips ha sigut denunciat davant els Serveis Territorials de Jocs i Espectacles de la Generalitat per organitzar una festa il·legal.

Els agents, a més, han decomissat els equips de música per assegurar-se que la ‘rave’ no es reprèn.