Una aventura

Viatjar al cor del Nadal a Westfield Glòries

El centre comercial ha preparat una experiència màgica per als nens i els no tan nens entre el 4 de desembre i el 5 de gener

Viatjar al cor del Nadal a Westfield Glòries

Westfield Glòries

4
Es llegeix en minuts

El Nadal ja ha arribat a Westfield Glòries. Aquest any els visitants poden viure una experiència única al centre comercial: un trajecte màgic amb tren que porta nens, i no tan nens, a conèixer la veritable essència del Nadal. En aquesta aventura plena de màgia, només es necessiten grans dosis d’il·lusió per fer parada a cada estació.

Uns raïls il·lustrats a terra presenten el camí de diferents mons: Vila Nadal, Somnis de Nadal, Hivernolàndia i un carrusel. Però el viatge no és només una metàfora, sinó que també poden pujar al tren que hi ha a la planta inferior. Un grapat d’activitats, atraccions temàtiques que inclou una visita al Pare Noel i els Reis Mags, es poden disfrutar durant les festes nadalenques, des del 4 de desembre fins al 5 de gener.

Aquesta aposta de Westfield Glòries està pensada perquè l’experiència al centre comercial durant aquest Nadal sigui única. «Volem acompanyar els visitants en els moments més especials de l’any, com és el Nadal, així que hem dissenyat un viatge al cor del Nadal, on podran experimentar de primera mà la màgia del Nadal a través de tallers, esdeveniments, regals i moltes sorpreses més», assegura Nina Kavaliova, gerent del centre.

Primera parada: Vila Nadal 

Primera parada: Vila Nadal Vila Nadal, situat a la planta inferior al costat de la botiga de Cortefiel, és un poblet amb cases decorades, neu, arbres de Nadal i un munt de regals gegants. Aquesta és la primera parada del viatge que ha preparat Westfield Glòries. Allà, un revisor entrega als nens els seus passaports quan hagin demanat cita a través de la web o poden esperar el seu torn sense cita prèvia.

A l’espai hi ha un obrador de galetes personalitzades per als passatgers, un ‘atelier’ on s’entreguen ornaments per penjar als arbres i un taller de joguines amb pintacares. El Pare Noel i els Reis Mags són als seus trons màgics per escoltar els nens i, seguint la tradició catalana, també és present el Tió.

Somnis de Nadal

Somnis de NadalMolt a prop de Vila Nadal hi ha Somnis de Nadal, al costat de la botiga de Lefties. Allà, a través d’una experiència sensorial, els passatgers s’endinsaran en un paisatge màgic i oníric que els traslladarà a Lapònia durant el Nadal, o a les dunes d’un desert quan s’acostin els Reis Mags.

Trenet i estació Orient Express

Trenet i estació Orient ExpressA la planta inferior, al costat del Pull & Bear, els visitants poden pujar a un trenet que els farà un recorregut per la part inferior del centre comercial. A la mateixa planta, just enfront del Mango, hi ha l’estació ambientada a l’Orient Express i un ‘photocall’.

Hivernolàndia

HivernolàndiaEls més petits poden disfrutar de paisatges hivernals i nadalencs a Hivernolàndia, una zona infantil situada davant del Carrefour. Rens, ossos polars, llops i guineus de mida real són els protagonistes d’aquest lloc màgic.

El viatge acaba a El Carrusel

El viatge acaba a El CarruselNo hi ha millor final de trajecte que el magnífic carrusel que s’ha instal·lat a la planta de carrer del centre comercial, actiu des del 9 de desembre i que seguirà fins al 9 de gener. Des d’allà també es poden disfrutar de les vistes que ofereix l’arbre gegant de Nadal il·luminat de 27 metres d’altura, un dels més alts de Barcelona.

A més, el centre s’ha decorat i il·luminat de manera innovadora i espectacular durant aquestes festes, i el 16 i 17 de desembre també es disfrutarà de tota la màgia a través de les cançons del Cor Masculí de Barcelona. Per cert, tots els passatgers optaran a una targeta de regal de 100 euros que se sortejarà entre les persones que finalitzin el recorregut. 

Un viatge solidari per Nadal

Un viatge solidari per Nadal«El Nadal és, més que mai, una època de retrobaments i d’ajudar-se mútuament, per això, a Westfield Glòries volem ser al costat dels nostres veïns, de les entitats locals i dels projectes socials i solidaris», explica Kavaliova. Per aquest motiu, Westfield Glòries ha col·laborat amb quatre entitats locals per portar a terme aquest esdeveniment:

·  Fundació La Galleta Solidaria, que s’ha encarregat de produir les galetes de l’obrador de Vila Nadal que s’entreguen als nens. Amb cadascuna es destinarà un quilo de menjar als menjadors socials.

·  Fundació A LA PAR. El seu taller d’impremta, on treballen 15 persones amb discapacitat intel·lectual, s’ha encarregat d’imprimir els passaports per als nens.

·  Fundació Pequeño Deseo: el 5 de desembre els nens amb discapacitats cròniques van disfrutar del viatge al centre comercial.

·  En col·laboració amb el Centre Cultural La Farinera del Clot. Com cada any, hi ha un punt de recollida d’aliments i joguines organitzat per les entitats del Clot - Camp de l’Arpa.