Successos

Localitzat a Reus el jove que va desaparèixer fa 3 dies a Martorell

Diagnosticat d’esquizofrènia, feia tres dies que estava en parador desconegut

Localitzat a Reus el jove que va desaparèixer fa 3 dies a Martorell
1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ángel Daniel Espinosa Delgado, un jove de 24 anys que va desaparèixer dimecres passat a Martorell, ja ha sigut localitzat a Reus. La seva família havia demanat la col·laboració ciutadana per trobar-lo. Es tracta d’una persona diagnosticada d’un trastorn esquizofrènic paranoide.

El jove, nascut al Paraguai, actualment resideix a Bilbao. Dimarts passat a la nit es dirigia amb tren a casa de la seva germana i havia de baixar a l’estació de Tarragona. No obstant, explica la seva germana Sara, es va despistar i va acabar a l’estació de Sants de Barcelona. 

La germana li va demanar que agafés un tren de tornada a Barcelona però en lloc de fer-ho creuen que es va posar a caminar. Dimecres a les dotze del migdia van contactar telefònicament amb ell i va afirmar que es trobava en una ciutat amb un cartell que posava ‘Martorell’. Des d’aleshores, el seu telèfon està apagat. 

Cartells per la ciutat

Notícies relacionades

Dimecres a la nit van denunciar als Mossos d’Esquadra la seva desaparició. Els seus familiars aquest dissabte han estat penjant cartells a Martorell i es temien que pogués estar molt desorientat. 

L’entitat SOS Desaparecidos els ha estat ajudant a divulgar el seu extraviament.