Sinistre

Mor el conductor d’un cotxe al xocar contra un camió a Sant Pol

  • Amb aquesta víctima ja són 124 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Mor el conductor d’un cotxe al xocar contra un camió a Sant Pol
1
Es llegeix en minuts
EFE

El conductor d’un turisme ha mort aquest matí al xocar frontalment amb un camió a la carretera C-32, al seu pas per Sant Pol de Mar (Barcelona).

L’accident ha passat a les 06.00 hores en el punt quilomètric 119 de la C-32 per causes que encara s’estan investigant, quan s’ha produït una col·lisió frontal entre un camió i un turisme.

El xoc ha provocat la mort del conductor del cotxe i ha obligat a restringir la circulació en sentit sud fins a les 08.00 hores aproximadament, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Notícies relacionades

Fins allà s’hi han desplaçat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues Unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima ja són 124 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals del SCT.