La porta estava oberta

Sis ferits al caure un cotxe en el buit de l’ascensor d’un hotel de Santander

Sis ferits al caure un cotxe en el buit de l’ascensor d’un hotel de Santander

BOMBEROS SANTANDER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sis persones han hagut de ser rescatades després de caure un cotxe pel buit de l’ascensor per a vehicles d’un hotel de Santander. Per raons que es desconeixen, la porta de l’elevador es va obrir sense que la plataforma estigués a la planta i el vehicle, es va precipitar i es va encastar contra l’estructura del mateix ascensor. El cotxe va quedar aixafat a l’interior de la cabina de l’elevador. Els fets van succeir diumenge a la tarda a l’ascensor de l’aparcament del Gran Hotel Sardinero, segons informació dels serveis d’emergència de Cantàbria i recull Europa Press.

Com a conseqüència de l’accident, que es va produir a les 18.10 hores, els bombers de Santander van haver de rescatar vuit persones i alliberar-ne sis que havien quedat atrapades als vehicles. Els quatre ocupants del turisme, dos d’ells menors, van ser traslladats en ambulància a l’Hospital Universitari Marquès de Valdecilla.

Els bombers van desplaçar al lloc dos dotacions i una grua, amb un total de 13 efectius, per assistir els dos cotxes afectats.

Notícies relacionades

En un dels vehicles hi havia dos passatgers més, que van ser atesos al lloc per personal del Servei d’Urgències i Emergències Sanitàries 061, i a l’altre quatre persones, que també van ser ateses i posteriorment traslladades en ambulància a l’Hospital Marquès de Valdecilla.

La intervenció, coordinada pel Centre d’Atenció a Emergències 112, va comptar amb l’assistència del Cos Nacional de Policia i de la Policia Local.