El Gordo

Loteria Castillo: més de 42 milions d’euros repartits en el sorteig de Nadal al llarg de la seva història

Aquesta administració d’Alaquàs, un petit municipi de València amb menys de 30.000 habitants, ha repartit, entre d’altres, el Gordo de Nadal de 2012 i el Gordo del Nen del 2021

Loteria Castillo: més de 42 milions d’euros repartits en el sorteig de Nadal al llarg de la seva història

Cedida / Loteria Castillo

1
Es llegeix en minuts

A només set quilòmetres de València hi ha Alaquàs, un municipi amb menys de 30.000 habitants. Alaquàs és la seu d’una de les administracions de loteria que ha repartit més sort al llarg de la història del sorteig. Loteria Castillo, administració coneguda pel seu ampli volum de venda ‘online’ de loteria, ha repartit més de 42 milions d’euros des de la seva creació el 1982.

Loteria Castillo, administració pionera al desenvolupar la seva pròpia plataforma a internet per a la compra de dècims, tant de Loteria Nacional com de la resta de jocs aprovats per l’Estat, és un talismà de la bona sort: ha donat en cinc ocasions el premi d’un milió d’euros del sorteig de l’EuroMillones, així com diversos Gordos de Nadal.

Els premis atorgats en la Loteria de Nadal, un dels moments en què més augmenta el joc a la Loteria, han sigut vuit cinquens premis (2011, 2013, 2016, 2017, 2018, 2019 i 2020), tres tercers premis (2015, 2017 i 2019), un segon premi (2016) i un Gordo (2012). En el sorteig del Nen, Loteria Castillo ha venut un segon premi (2017) i un Gordo, el repartit aquest mateix any 2021.

Una celebració singular

La història de Loteria Castillo no acaba en els seus premis. L’administració omple Alaquàs de personatges mitològics i medievals, com bruixes, dracs, princeses, marquesos, bisbes i fins a fantasmes, una setmana abans de la celebració de la Loteria de Nadal. Aquests personatges reparteixen, entre els habitants del municipi, fullets amb pistes per trobar dècims amagats en diferents punts de la comarca, incloent-hi el castell, el Castell d’Alaquàs. Un racó de la ciutat que cada any amaga els somnis dels habitants i visitants.

Aquesta tradició, celebrada el dia abans de la Loteria de Nadal, s’amplia fins al mateix matí del sorteig. Així, els afortunats amb el personatge guanyador, hauran de celebrar-ho en gran disfrutant de la màgia i il·lusió que suposa guanyar un primer premi de la loteria. Una posada en escena en la qual obriran ampolles de xampany gegants, hi haurà xurros amb xocolata, traques, música en directe amb un DJ i crits d’alegria com si haguessin sigut agraciats amb el Gordo de la Loteria de Nadal.

¿Què esperes per temptar la sort d’Alaquàs? Des de Loteria Castillo pots comprar loteria de Nadal ‘online’ en menys d’1 min.