Dilluns que ve

El Rei presideix a Barcelona l’entrega de despatxos a jutges i un acte de Foment del Treball

Felip VI dirigirà l’adjudicació a la LXX promoció de l’Escola Judicial i entregarà la medalla en el 250 aniversari del Foment del Treball

El Rei presideix a Barcelona l’entrega de despatxos a jutges i un acte de Foment del Treball
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Rei acudirà dilluns que ve a Barcelona per presidir l’entrega de despatxos als 188 integrants de la LXX promoció de l’Escola Judicial i també l’entrega de les medalles commemoratives dels XIV Premis Carles Ferrer Salt en el marc del 250 aniversari de Foment del Treball.

El Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha explicat en un comunicat que Felip VI presidirà l’entrega de despatxos a 134 dones i 54 homes de la setantena promoció de l’Escola Judicial.

Cerimònia i acte

La cerimònia tindrà lloc a les 12.00 hores a l’Auditori de Barcelona, i també hi intervindran el president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes; i el director de l’Escola Judicial, Jorge Jiménez.

Més tard, a les 19.30 hores, el Rei acudirà a l’acte de Foment del Treball que, segons ha explicat la patronal en un comunicat, comptarà amb la presència de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i amb els presidents de València, Ximo Puig; de les illes Balears, Francina Armengol; i d’Aragó, Javier Lambán.

Assistència

Notícies relacionades

Cal veure si acudirà a l’acte el president de la Generalitat, Pere Aragonès que, a diferència del seu predecessor, no deixa d’acudir als actes als quals assisteix el monarca si considera que són de l’interès de la Generalitat.

L’acte de Foment se celebrarà a la seu del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC): «Després d’un any marcat per la pandèmia, Foment del Treball recupera el seu tradicional sopar de gala», ha expressat la patronal.

Temes:

MNAC Felip VI