Robatori en un Media Markt de Sabadell inaugurat divendres

Durant la matinada de diumenge un cotxe vermell es va encastar en un dels aparadors i els lladres es van emportar diversos objectes del comerç

Robatori en un Media Markt de Sabadell inaugurat divendres
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La nova botiga de Media Markt a Sadadell (Vallès Occidental), inaugurada divendres passat, ha patit un robatori aquesta matinada. Els lladres han utilitzat el procediment de l’allunatge, és a dir, han entrat al comerç de nit encastant un cotxe contra l’aparador. L’empresa encara no ha interposat denúncia, per la qual cosa es desconeix el valor econòmic del que s’ha sostret.

La policia catalana ha sigut informada a les 6:45 d’aquest diumenge que un cotxe vermell s’havia encastat en un dels aparadors de l’establiment, i que uns desconeguts s’havien emportat divers material de l’interior del comerç, han informat a EFE fonts dels Mossos. L’agència ACN precisa que el robatori s’hauria produït a les 6:20 hores de la matinada utilitzant un Audi A3, i que els lladres han fugit utilitzant un altre vehicle.

Notícies relacionades

Les esmentades fonts han precisat que Media Markt encara no ha presentat denúncia per aquest fet perquè encara està fent l’inventari del material robat, cosa que fa impossible de moment conèixer el valor econòmic del que s’ha sostret.

La botiga en la qual s’ha perpetrat l’allunatge va obrir les seves portes divendres passat. Es troba ubicada al Centre Comercial Via Sabadell i compta amb una superfície de 2.122 metres quadrats en una sola planta. Els bombers han hagut de retirar el vehicle encastat, recollir els desperfectes, assegurar la porta principal i netejar la calçada.