En la càrrega d’un camió

Detingut per transportar més de 40 quilos de marihuana a la Jonquera

  • Els Mossos, «preocupats» per l’augment de grups criminals dedicats al cultiu i tràfic de cànnabis a Catalunya

Detingut per transportar més de 40 quilos de marihuana a la Jonquera

EL PERIÓDICO / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Guàrdia Civil ha comissat 44,1 kg de marihuana que estava amagada en la càrrega d’un camió a la Jonquera (Alt Empordà), i n’ha detingut el conductor per un delicte contra la salut pública. Els fets van succeir aquest dimarts a l’AP-7, quan la policia va parar el vehicle, amb matrícula portuguesa, que es dirigia a França. Una vegada identificat el conductor, els agents van inspeccionar la càrrega que portava el semiremolc i van veure diverses caixes que els van fer sospitar.

Notícies relacionades

En una inspecció més minuciosa, van comprovar que les caixes contenien bosses amb marihuana envasada al buit. L’arrestat ja ha passat a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.

Més implicació

En les últimes hores, i davant la problemàtica derivada del tràfic de marihuana a Catalunya, el cap de la Regió Policial de Ponent (RPP) dels Mossos d’Esquadra, Jordi Dalmau, ha expressat la seva «preocupació» pel creixement exponencial de grups criminals que s’estan instal·lant a Catalunya dedicats al cultiu i tràfic de marihuana. Dalmau ha demanat la implicació dels poders executiu i legislatiu per fer front a aquest problema.