Un home mata una persona i en fereix una altra després d’una baralla a la Jonquera

  • L’individu, que ja ha sigut detingut, ha atacat les víctimes després d’una discussió en una gasolinera

Un home mata una persona i en fereix una altra després d’una baralla a la Jonquera
1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 29 anys acusat d’apunyalar mortalment una persona i ferir-ne una altra durant una baralla a la Jonquera. Segons ha informat la policia, els fets han tingut lloc fins a les 23.45 hores de dissabte en una gasolinera de la localitat fronterera.

Un testimoni ha explicat als Mossos que, en el transcurs d’una discussió entre les tres persones implicades, una d’elles ha apunyalat les altres dues i ha fugit del lloc dels fets en un vehicle. Una patrulla ha localitzat posteriorment el cotxe i ha identificat el presumpte autor dels fets, que està acusat d’homicidi i d’un delicte de lesions.

Notícies relacionades

Al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos i equips del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han localitzat les dues víctimes, una d’elles amb una ferida mortal.

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’han fet càrrec de la investigació per esbrinar les circumstàncies de l’atac. El detingut, de nacionalitat romanesa, passarà a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.

Temes:

Assassinats