Alerta policial

Busquen un menor discapacitat segrestat per la seva mare a Madrid

  • La dona va aparèixer desorientada en una gasolinera dient que havia matat el noi

Busquen un menor discapacitat segrestat per la seva mare a Madrid

EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Les forces i cossos de seguretat de l’Estat busquen des d’aquest dimarts un menor de 13 anys d’edat veí de Morón de la Frontera (Sevilla) i que pateix una discapacitat física, després que la seva mare sortís de viatge portant-lo amb ella i fos localitzada a la província de Segòvia «desorientada», donant explicacions «inconnexes» i manifestant que hauria matat suposadament el noi i després s’hauria desfet del cadàver, relat la veracitat del qual encara està pendent d’aclarir-se.

El jove, Antonio David Barroso Díaz, que pateix discapacitat sensorial, va ser vist per última vegada al costat de la seva mare la nit de diumenge passat, 12, en un hotel de Talavera de la Reina (Toledo), del qual van marxar abans de les 7.00 hores, sense que encara hagués arribat el recepcionista.

Segons la denúncia del pare, la mare del menor té una malaltia mental i va aparèixer desorientada diumenge passat en una estació de servei de Segòvia, ubicada en el quilòmetre 130 de l’A-1. En aquest punt va ser atesa pels sanitaris, a qui va confessar que havia matat el seu fill discapacitat i havia llançat el seu cadàver en un contenidor a Madrid.

De moment, la dona es troba ingressada en un centre psiquiàtric de la província de Segòvia. Els dos progenitors estan separats i amb dos fills, i la mare tenia la custòdia de tots dos.

Diverses hipòtesis

Malgrat aquesta declaració no hi ha constància que l’homicidi hagi succeït i la investigació està sent desenvolupada per la Prefectura Superior de Policia Nacional de Talavera de la Reina, segons han informat a Efe fonts de la Delegació del Govern a Castella i Lleó.

Notícies relacionades

Els investigadors estudien diverses hipòtesis i busquen en diversos contenidors de Madrid per si fos certa la versió de la presumpta homicida. Segons fonts policials, la prioritat de les investigacions és localitzar el noi i per a això es realitzen indagacions a Talavera de la Reina, Segòvia i Andalusia.

Mentrestant, els agents de policia van realitzar un registre de la casa familiar de Morón de la Frontera, on van comprovar que havia sigut buidada de mobles. A més, alguns veïns van dir que havien vist com la mare llençava alguns d’aquests mobles i estris de l’interior de la vivenda.