¿Coneixes totes les cobertures que la teva assegurança multirisc ofereix per a la seguretat de la teva llar?

El dia a dia és ple de problemes per solucionar. Per això, per als imprevistos, el millor és facilitar-nos la vida amb una assegurança de llar multirisc que garanteixi la nostra tranquil·litat.

¿Coneixes totes les cobertures que la teva assegurança multirisc ofereix per a la seguretat de la teva llar?
6
Es llegeix en minuts

Segons l’informe El seguro del hogar y los gremios de reparadores elaborat per Estamos Seguros, una iniciativa d’UNESPA, la Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores, més de la meitat, el 53%, dels desperfectes que arreglen les assegurances a les llars estan relacionats amb danys produïts per aigua. El segueixen en importància, amb un 20%, els informes declarats per la ruptura de vidres; i amb un 12%, els danys elèctrics. Contractar una assegurança de llar és de vital importància si volem viure tranquils.

 Hi ha moltes situacions en el dia a dia que et treuen temps i energia. Una aixeta que degota, una humitat a la paret d’origen desconegut, un curtcircuit a casa... Imagina que redecoraràs el teu saló: un nou moble per al teu Smart TV de 48 polzades. A més, vols aprofitar el moment per canviar aquest llum de sostre que et van regalar els teus oncles però que «no hi juga» (per no dir que mai et va agradar). Ho tens tot llest menys l’«esperit del manetes».

¿I què dir d’aquest projecte teu que per fi veurà la llum? Has de muntar el teu propi despatx a casa, però no saps per on començar perquè la informàtica mai ha sigut el teu fort i et fa por el simple fet de pensar a connectar el teu portàtil a la impressora i a la televisió per fer presentacions.

Si tens una bona assegurança multirisc, totes aquestes situacions tenen solució. ¿No t’ho creus? Descobreix el que realment cobreix la teva assegurança de llar i tots els serveis que estan inclosos en les cobertures de la pòlissa. Te’ls expliquem.

Assegurances Catalana Occident t’ofereix la teva assegurança de multirisc família-llar protegint molt més que els danys per aigua, incendi i responsabilitat civil. Contracta ara i podràs aconseguir una targeta regal de Click&Gift amb fins a 50 € per comprar ‘online’ en més de 70 botigues de primer nivell.

Una assegurança per a la qual la informàtica no té secrets

Una assegurança per a la qual la informàtica no té secrets¿Necessites un tècnic informàtic que t’ajudi amb el teu PC, ‘smartphone’ o qualsevol aparell i connexió tecnològica? Amb el Servei d’Assistència Informàtica Online comptes amb atenció personalitzada 24 hores al dia, els 365 dies de l’any per telèfon o ‘online’.

Si el teu dubte es refereix a dispositius perifèrics com impressores, escàners, càmeres digitals, emmagatzemament extern o webcams, també pots comptar amb ell. I si no tens el ‘software’ original del dispositiu, no t’espantis, el teu assistent buscarà i descarregarà el ‘software’ sempre que sigui possible. Podràs resoldre, a més, tots els teus dubtes sobre antivirus i tallafocs, connexions Peer to Peer, aplicacions d’ofimàtica, programes multimèdia, etc.

L’assessorament i suport en la compra i postvenda de productes tecnològics que hagis adquirit per a ús personal també està inclòs en el servei. I, cada any, podràs disfrutar d’aquest servei d’assistència informàtica i tecnològica remota fins a cinc vegades i, en cas que el teu dubte no se solucioni de manera remota, comptaràs amb assistència tècnica a domicili.

Un lloguer segur

Un lloguer segurSi estàs pensant a posar un pis a lloguer, pots fer-ho amb total tranquil·litat. A través de cobertures complementàries com la «protecció integral per al llogater», que funcionen com una assegurança de lloguer específica, d’aquesta manera estaràs cobert davant les situacions més habituals com són: la defensa jurídica, l’impagament de lloguers fins a 12 mensualitats, així com actes vandàlics comesos tant en mobles i estris com contra el mateix immoble, parets, finestres, façanes, etc.

Servei urgent de reparació

ervei urgent de reparacióImagina que en el més cru de l’hivern s’espatlla la teva caldera. Amb el Servei Urgent de Reparació

de calderes d’una bona assegurança de llar això no seria un problema. ¿Per què? Perquè pots comptar amb l’assistència d’un tècnic qualificat durant dues hores de mà d’obra a l’any, per solucionar qualsevol avaria a la caldera de gas o butà de la teva vivenda. Una reparació que comptarà amb una garantia de tres mesos.

L’assegurança de llar que estima el bricolatge

L’assegurança de llar que estima el bricolatgeAquells que necessitin instal·lar una cisterna, reparar una finestra o persiana, desembussar l’aigüera o muntar un moble, tenen a la seva disposició el Servei de BricoHogar. Un professional a domicili per a aquest tipus de feines i altres de manteniment que inclou les dues primeres hores de mà d’obra per a la realització d’aquests treballs i que compta amb una garantia de sis mesos. Algunes companyies d’assegurances com Assegurances Catalana Occident, en canvi, inclouen fins a 3 hores dins d’aquest servei.

Mòbils sempre a punt

Mòbils sempre a puntSi hi ha una part realment vulnerable al teu mòbil és la pantalla, ¿veritat? I, ¿sabies que hi ha assegurances que també cobreixen la ruptura accidental de la pantalla del mòbil dels familiars que viuen amb tu? Tan sols hauràs de presentar a la companyia d’assegurances la corresponent factura de la seva reparació.

L’assegurança més «manetes»

L’assegurança més «manetes»Si no hi entens de tecnologia, i no vols llegir-te tots els manuals dels teus ‘gadgets’, una vegada a l’any, pots comptar amb un tècnic al teu domicili que t’ajudarà amb la instal·lació o configuració de tots els teus dispositius tecnològics com Smart TV, llums connectats, xarxa, extensió de wifi i més amb el Servei «Manetes» tecnològic. Només hauràs de preocupar-te de la sintonització i de tenir les peces necessàries per a la instal·lació ja que la mà d’obra i el desplaçament estaran coberts per la teva pòlissa llar.

El costat animal de l’assegurança de llar

El costat animal de l’assegurança de llarSabem que per a tu la teva mascota és un més de la família. Per això hi ha una cobertura complementària a la pòlissa de llar dirigida a la protecció d’animals de companyia. Així podràs estar segur que la teva mascota també tindrà la millor atenció. Disposaràs d’un servei telefònic d’orientació veterinària que, a més, cobrirà les despeses d’assistència veterinària per accidents. El robatori o extraviament de la teva mascota estaran coberts amb cobertures especials i, fins i tot, la cancel·lació de viatges i despeses per malaltia d’aquests membres tan especials de la família estaran inclosos a la pòlissa. I si, per desgràcia, calgués sacrificar o incinerar arribat el moment, també estaria inclòs.

Si vius al País Basc o a la Comunitat de Madrid, és obligatori comptar amb una assegurança de responsabilitat civil per la tinença de gossos. I en aquelles Comunitats Autònomes en les quals no ho és, resulta altament recomanable disfrutar d’aquesta cobertura pel que pugui passar, ja que sol venir acompanyada de defensa jurídica per fer front a qualsevol denúncia relacionada amb el teu company.

No has de confondre aquestes pòlisses i cobertures amb les assegurances obligatòries per a les races de Gossos Potencialment Perillosos o PPP la tinença dels quals, per llei, ha d’anar acompanyada d’una pòlissa específica de responsabilitat civil per danys a tercers, que cobreixi un mínim de 120.000 euros d’indemnització.

Increïble tot el que una assegurança de llar pot arribar a cobrir, ¿veritat? Però no oblidis que totes les cobertures poden ser un alleujament o un maldecap si no estàs amb una companyia d’assegurances de garantia, per això busca sempre una pòlissa atenció de qualitat, amb rapidesa en el servei i en la tramitació de sinistres.

Assegurances Catalana Occident t’ofereix la teva assegurança de multirisc família-llar protegint molt més que els danys per aigua, incendi i responsabilitat civil. Contracta ara i podràs aconseguir una targeta regal de Click&Gift amb fins a 50 € per comprar ‘online’ en més de 70 botigues de primer nivell.