Anunci en un acte

Madrid aixecarà les restriccions horàries de l’hostaleria el 20 de setembre

Deixarà d’haver restriccions de l’aforament als cines i teatres i s’amplien de 8 a 10 els comensals de les terrasses

Madrid aixecarà les restriccions horàries de l’hostaleria el 20 de setembre
1
Es llegeix en minuts

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha anunciat aquest dilluns el final de les restriccions horàries per la Covid-19 que afectaven l’hostaleria i l’oci nocturn, així com l’eliminació de l’aforament als cines i teatres de la regió a partir de dilluns que ve, 20 de setembre.

Ayuso, que ha rebut a Milà (Itàlia) el premi ‘La Flama de la Libertad’ per part de l’Institut Bruno Leoni, ha justificat la relaxació de les mesures que inclouen ampliar de 8 a 10 els comensals de les terrasses en el context de la baixa incidència del virus a la regió.

La presidenta ha remarcat que la seva intenció és «seguir avançant» amb noves mesures de relaxació de les restriccions «si la situació continua millorant».

Notícies relacionades

La cinquena onada de la pandèmia continua a la baixa segons les dades de la Comunitat de Madrid, amb 108 casos nous de Covid-19, dels quals 90 corresponen a les últimes 24 hores, i 12 morts vinculats amb aquesta patologia.

Per la seva banda, la vacunació també continua a bon ritme després que la setmana passada es comencés a inocular la tercera dosi addicional a persones en situació de greu immunosupressió i se superés la immunització de més del 70% de la població.