Declarats dos incendis forestals a Sierra Bermeja (Màlaga)

  • El vent dificulta les tasques d’extinció del foc

Declarats dos incendis forestals a Sierra Bermeja (Màlaga)

L.O.

1
Es llegeix en minuts

Equips de bombers treballen des de la nit de dimecres en l’extinció de dos incendis declarats a Sierra Bermeja (Màlaga). Concretament als termes municipals de Genalguacil i Jubrique. Més de 400 persones han sigut desallotjades en les últimes hores, segons informa Protecció Civil d’Andalusia. S’ha habilitat el poliesportiu d’Estepona per als veïns desallotjats de Forest Hill i Abejeras. 

Notícies relacionades

El vent ha fet que la fumarada sigui visible des de punts tan distants com Estepona o Marbella i que les flames s’estenguin i siguin de difícil control. De fet, prop de la mitjanit, Protecció Civil d’Estepona ha anunciat al seu compte de Twitter que s’ha tallat el trànsit a les carreteres MA-8301 i MA-8302 per la proximitat del foc a la carretera que uneix el municipi amb el port de Peñas Blancas. També s’ha tallat al trànsit l’AP-7 entre els quilòmetres 157 i 171.

Al primer foc hi treballen 25 bombers forestals, dues autobombes i un tècnic d’operacions, mentre que al de Jubrique hi ha18 bombers desplaçats, també amb dues autobombes i un tècnic d’operacions. A més, la dotació del Consorci Provincial de Bombers d’Algatocín s’unia passada la mitjanit a les tasques d’extinció del foc de Jubrique.