Batuda antidroga

Ferit un ‘mosso’ d’una perdigonada a l’anar a desmantellar un cultiu de marihuana a Lleida

  • L’agent ha rebut un tret a la cama quan s’ha activat una trampa casolana col·locada a la plantació a Alcoletge (Segrià)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un agent dels Mossos d’Esquadra ha resultat ferit en una cama al rebre una perdigonada que s’ha disparat mitjançant un mecanisme casolà amagat com una trampa en una plantació de marihuana a Alcoletge (Segrià) que la policia havia anat a desmantellar.

Els fets han ocorregut a primera hora del matí d’aquest dimecres a Alcoletge, on diversos agents dels Mossos d’Esquadra, alguns de la unitat d’antiavalots, s’han desplegat per desmantellar una plantació de marihuana. Un dels agents de l’ARRO ha activat sense voler una trampa que hi havia a la plantació i ha resultat ferit lleu en una cama per una perdigonada al seu bessó dret.

Notícies relacionades

En concret, segons les fonts consultades per l’agència Efe, la trampa consistia en un mecanisme casolà mitjançant un cordill lligat a un extrem d’un tub des del qual un disparador ha propulsat un cartutx de caça. El cartutx que ha sortit disparat tenia al seu interior una vintena de perdigons que han impactat en el bessó de l’agent.

El ‘mosso’ ha sigut traslladat pels seus companys cap a un camí pròxim a la plantació, on una ambulància l’ha evacuat a un centre metge per atendre’l. Els Mossos han activat els Tedax a la plantació, on han localitzat almenys quatre dispositius més amb tubs casolans amb cartutxos, segons les fonts.