De matinada

Dues joves moren ofegades a Manacor

  • Un total de sis turistes de nacionalitat alemanya es trobaven a l’aigua malgrat el mal estat de l’onatge

  • Una de les dues víctimes va ser rescatada i va recuperar les constants vitals, però ha mort aquest dijous al matí

Una joven muere ahogada en Cala Mandia

Una joven muere ahogada en Cala Mandia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dues turistes alemanyes de 23 i 25 anys han mort ofegades aquest dijous a la matinada a la platja de Cala Mendia, a Manacor. Les joves nedaven malgrat el fort onatge i, segons han informat el servei d’emergències sanitàries 061 i la Policia Nacional, hi havia sis turistes de nacionalitat alemanya a l’aigua.

Notícies relacionades

Quatre de les joves van aconseguir sortir de l’aigua, però les altres dues no van poder ser rescatades en un primer moment. Una d’elles, la de 25 anys, va ser rescatada en aturada cardiorespiratòria, però amb les maniobres de reanimació que li van practicar primer els agents de la policia local de Manacor i posteriorment els sanitaris desplaçats a la cala, va poder recuperar les seves constants vitals.

Així, va ser traslladada d’urgència a l’hospital Son Espases de Palma, on va ingressar en estat crític, però fonts hospitalàries han informat de la seva mort entorn de les 10:45 hores. Quan van localitzar l’altra víctima, de 23 anys, van comprovar que no respirava i els sanitaris van intentar reanimar-la, però els seus esforços van ser en va i només van poder certificar la seva mort.

Temes:

Balears Ofegats