Incident a Barajas

Desallotjat un passatger d’Iberia després d’un conflicte amb la seva mascareta

  • El vol, que anava de Madrid a París, es va retardar perquè el viatger va reaccionar agressivament a les advertències que s’havia de cobrir bé el nas

Madrid 10 08 2020 Aeropuerto Adolfo Suarez Barajas Avion Iberia  FOTO JOSEP GARCIA

Madrid 10 08 2020 Aeropuerto Adolfo Suarez Barajas Avion Iberia FOTO JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts

Un passatger d’un avió d’Iberia a punt d’enlairar-se de Madrid amb destinació a París va ser desallotjat per la Guàrdia Civil a causa de l’agressivitat que va exhibir cap als assistents de vol al ser advertit sobre l’ús de la mascareta, segons han explicat testimonis.

L’incident va tenir lloc a l’avió que cobria el vol IB3442 de Madrid Barajas a París Orly de les 14.25 hores, i que es dirigia a la capçalera de pista per enlairar-se.

Poc abans de l’enlairament, el personal de vol va retreure al passatger que portava la mascareta mal col·locada, per sota del nas, va explicar a Efe un testimoni directe.

El passatger, un home d’entre 30 i 40 anys que parlava en francès, va respondre muntant un escàndol, cridant i donant cops de puny, després de la qual cosa es va posar la mascareta de mala gana.

Notícies relacionades

El comandant del vol va sortir de la cabina per parlar amb ell i després l’avió va tornar a la terminal.

Allà, quatre agents de la Guàrdia Civil van pujar a l’avió per emportar-se al passatger, que no va oposar resistència, entre els aplaudiments de la resta del passatge, va explicar la mateixa font. Finalment, l’avió es va enlairar amb uns 45 minuts de retard.