Limitacions per la Covid-19

Desallotjada una altra nit de ‘botellons’ multitudinaris en les festes de Sants

La Guàrdia Urbana i els Mossos intervenen per desallotjar milers de persones reunides als carrers del barri després del tancament de bars i restaurants

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les festes majors dels barris de Barcelona, actives des de fa més d’una setmana, estan deixant imatges d’aglomeracions i ‘botellons’ multitudinaris als carrers. Primer van ser a Gràcia i ara a Sants. Aquesta matinada passada milers de persones s’han reunit –molts sense mascareta– per beure i socialitzar, una cosa habitual en aquestes dates però limitada des de la irrupció de la pandèmia del coronavirus.

Així, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van acabar intervenint per desallotjar el Parc de l’Espanya Industrial, en una operació que es va portar a terme a les quatre de la matinada i que va servir per posar fi al soroll i deixar espai lliure perquè poguessin actuar els serveis de neteja de la capital catalana.

Notícies relacionades

Ahir entre 2.500 i 3.000 persones de Barcelona i voltants, segons va informar TV-3, es van concentrar al barri de Sants en motiu d’una festa major que durant tot el dia va posar en marxa activitats lúdiques com tallers per als més petits, berenars populars o concerts i que va acabar amb una nit de festa i borratxera.

Abans de la seva operació de desallotjament, els policies locals van entrar al recinte del Parc de l’Espanya Industrial per atendre un jove completament ebri. Més tard l’aparició d’agents antiavalots per fer fora la multitud va provocar lleus enfrontaments, amb llançaments d’ampolles inclosos. Aquest dissabte és l’última nit de la festa major de Sants i l’escena es pot repetir.