Detingut a Barcelona un membre de la Camorra

Detingut a Barcelona un membre de la Camorra
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona un presumpte fugitiu reclamat per les autoritats italianes al tenir en vigor una Ordre Europea de Detenció i Entrega (OEDE), ha informat el cos aquest dijous en un comunicat.

Ha explicat que «l’arrestat està catalogat com un perillós membre de la Camorra italiana, del clan Mazzarella», i que estava reclamat per presumptes delictes contra les persones i contra la propietat, fets pels quals se li demanen 12 anys de presó.

La investigació va començar a l’abril, quan es va saber que aquesta persona era a Espanya, tot i que els fets pels quals se’l busca són de 2018.

Notícies relacionades

Aquell any, amb l’ajuda d’un altre còmplice «i amb la finalitat de reafirmar el control del seu clan de la Camorra en una zona de Nàpols», va participar en un tiroteig contra membres d’un clan rival amb una pistola i un subfusell.

Arran de les investigacions, els agents van saber que el presumpte escapat s’ocultava a Barcelona, per la qual cosa es va establir un dispositiu a la ciutat fins que van poder localitzar-lo i detenir-lo.

Temes:

Màfia Itàlia