Barcelona

Detingut a l’Hospitalet per presumptament drogar cambrers per robar

  • L’home ja havia sigut detingut en altres ocasions com a presumpte autor de robatoris similars

Exterior de la comisaria de los Mossos d’Esquadra en l’Hospitalet de Llobregat.

Exterior de la comisaria de los Mossos d’Esquadra en l’Hospitalet de Llobregat. / ACN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts un home de 47 anys per presumptament drogar dos propietaris de dos bars per robar-los diners de la caixa enregistradora a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i Castelldefels (Barcelona), segons ha explicat la policia catalana aquest divendres en un comunicat.

La investigació es va iniciar el 4 d’agost, quan el propietari d’un bar de l’Hospitalet «es va sentir indisposat després de prendre un cafè al seu establiment i perdre la consciència» i es despertés a l’hospital.

Davant la sospita que algú hagués pogut manipular la seva beguda amb algun fàrmac, va ser sotmès a una analítica que va confirmar que havia ingerit algun tipus de sedant, i al tornar al bar, va comprovar que presumptament li havia robat els diners de la caixa enregistradora.

Els agents van localitzar alguns clients habituals de l’establiment que van aportar dades sobre un individu que havia actuat «de manera sospitosa moments abans a la indisposició del propietari del bar», i les informacions obtingudes van permetre als investigadors identificar el principal sospitós, un home que ja havia sigut detingut fa mesos per robatoris similars.

Un altre robatori a Castelldefels

Els investigadors van tenir coneixement d’un presumpte robatori amb les mateixes característiques a Castelldefels (Barcelona), on el propietari d’un bar també va perdre el coneixement després de consumir una beguda; les analítiques van confirmar «algun tipus de sedant» en el seu cos i també li havien sostret els diners de l’establiment.

En aquest cas, els agents van comptar amb la gravació de les càmeres de vídeo del local, que van permetre determinar «que es tractava del mateix sospitós que s’investigava pel robatori a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)».

Notícies relacionades

Dimarts passat 17 d’agost el presumpte autor dels robatoris va ser detingut a l’Hospitalet, i durant el registre li van trobar dos pots amb algun tipus de substància química, pendent d’anàlisi, que presumptament «utilitzava per sedar les seves víctimes».

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.