Ciutat Vella

Detinguts dos homes per retenir i agredir sexualment una jove en un pis de Barcelona

  • La víctima va acudir a un pis on havia quedat amb una tercera persona, que no era cap dels presumptes agressors

Barcelona    19.01.2021.    Barcelona.  La Guardia Urbana, en la foto en el cruce de las calles de Diputación con Urgell,  empezó hoy a multar a los usuarios de patinetes que no lleven casco y aquellos que lleven a sus hijos de ‘paquete’.   Medida que confundió a aquellos que no llevan casco siguiendo la normativa de la DGT pero que es diferente a la normativa decretada por el Ajuntament de Colau que exige obligatoriedad. Fotografía de Jordi Cotrina

Barcelona 19.01.2021. Barcelona. La Guardia Urbana, en la foto en el cruce de las calles de Diputación con Urgell, empezó hoy a multar a los usuarios de patinetes que no lleven casco y aquellos que lleven a sus hijos de ‘paquete’. Medida que confundió a aquellos que no llevan casco siguiendo la normativa de la DGT pero que es diferente a la normativa decretada por el Ajuntament de Colau que exige obligatoriedad. Fotografía de Jordi Cotrina / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut dos homes per presumptament retenir i agredir sexualment una jove en un pis del districte de Ciutat Vella, segons informa el cos en el seu compte de Twitter.

Fonts municipals han explicat a Efe que els fets es van produir la matinada d’abans-d’ahir, quan la víctima va acudir a un pis on havia quedat amb una tercera persona, que no era cap dels presumptes agressors.

A la vivenda, no obstant, hi havia els dos detinguts, que van retenir contra la seva voluntat la jove i la van agredir sexualment.

Notícies relacionades

Va ser la mateixa víctima que va trucar a la Guàrdia Urbana per denunciar l’ocorregut.

Arran d’aquesta trucada, la Guàrdia Urbana ha detingut aquests dos homes, acusats dels delictes d’agressió sexual i coaccions.