Mesures de prevenció

Anul·lats els campaments i rutes a Catalunya pel risc d’incendi

  • Les activitats de colònies s’hauran de fer en els entorns més pròxims a les cases

Anul·lats els campaments i rutes a Catalunya pel risc d’incendi
1
Es llegeix en minuts

El pla Infocat davant l’alt risc d’incendi forestal a Catalunya per l’onada de calor ha comportat l’anul·lació de cinc acampades i una ruta de nens i joves amb un total de 126 participants, segons la Secretaria d’Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat.

El pla Infocat preveu, entre altres mesures, que a partir d’avui i fins al dimarts que ve s’anul·len els campaments i rutes en 279 municipis i 24 comarques.

Les mesures aprovades pel pla Infocat afecten un total de 175 activitats d’oci educatiu i 7.958 assistents, entre participants i monitors.

No s’anul·len 166 colònies, escoles d’estiu i centres esportius a cases de colònies i centres, que sumen 7.742 assistents, però s’obliga que les activitats es facin en l’entorn immediat als equipaments i evitar les sortides al medi natural.

Notícies relacionades

Dos camps de treball i una acampada que estaven afectades per la suspensió han traslladat la seva activitat fora del risc del Pla ALFA, mentre que unes altres cinc acampades i una ruta s’han anul·lat.

En una visita al camp de treball d’arqueologia del castell de Sant Iscle, a Vidreres (Girona), el secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, ha demanat «màxima prudència en totes les activitats que s’estan fent als municipis afectats, amb activitats dins de casa i sense sortir al medi natural».

Temes:

Incendis