Denúncia veïnal

Un jove aïllat per Covid celebra una festa il·legal en un xalet de Saragossa

L’esdeveniment, que congregava una dotzena de persones, va ser desallotjat per la Policia Nacional

barcelona/3aebbb0e-7f9d-4ffa-8f68-2fb0203d1266_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg

barcelona/3aebbb0e-7f9d-4ffa-8f68-2fb0203d1266_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Prefectura Superior de Policia d’Aragó han desallotjat aquesta passada matinada una festa il·legal que se celebrava a l’interior d’una casa al saragossà barri de Casablanca. Entorn de les 03.20 hores d’aquest dimecres van rebre una trucada en la qual la propietària d’un immoble manifestava que havia sigut avisada per uns veïns que s’estava celebrant una festa a casa seva i allà no hi hauria d’haver ningú.

Notícies relacionades

Immediatament diverses dotacions es van dirigir fins al lloc, comprovant que a l’interior hi havia un grup nombrós de persones que superava el màxim contemplat per la normativa vigent, sense mascareta i sense guardar les distàncies de seguretat. Per tal motiu es va sol·licitar la compareixença a la porta d’accés de l’organitzador de l’esdeveniment, que va intentar eludir la seva responsabilitat mostrant als agents el DNI d’una altra persona, si bé de seguida es va poder comprovar que es tractava d’un familiar de la llegítima propietària, que hauria accedit a la vivenda sense el permís d’aquesta.

13 desallotjats

Es va tornar a contactar amb la propietària, que de manera explícita va autoritzar als policies actuants l’accés a la vivenda (de la qual és habitant) per poder desallotjar la festa. Durant el desallotjament es van identificar 13 persones, d’edats compreses entre els 20 i els 30 anys d’edat, sent tots ells proposats per a sanció per l’incompliment de les mesures sanitàries establertes per l’Autoritat competent. Es dona la circumstància que l’organitzador de la festa, i familiar de la propietària, hauria d’estar aïllat en un altre domicili, ja que pel que sembla la setmana passada va ser diagnosticat positiu per coronavirus