L’empresa de busos obre una investigació

Una jove denuncia que no la van deixar entrar a l’autobús a València per portar molt escot

  • La noia, a la que no van permetre accedir al vehicle per «anar escotada i poder ofendre els altres» assegura que s’ha sentit «discriminada» i que «no hi ha norma que estipuli que no puc accedir-hi així»

Una jove denuncia que no la van deixar entrar a l’autobús a València per portar molt escot
1
Es llegeix en minuts

Una jove ha denunciat a través de xarxes socials que no la van deixar accedir a l’interior d’un autobús de l’Empresa Municipal de Transport (EMT) a València per «anar escotada i poder ofendre els altres». L’afectada, que va publicar a Twitter la seva mala experiència amb l’empresa d’autobusos pública, declara que s’ha sentit «discriminada» i qüestiona que la normativa contempli aquest tipus de restriccions. «No és un biquini, és un top i no vaig ensenyant res», raonava la jove en el seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

Quant a la normativa, la pàgina web de l’EMT no contempla cap clàusula de codi de vestimenta, cosa que ha remarcat l’afectada a la mateixa xarxa social. «No hi ha norma que estipuli que no puc accedir-hi així. I en cas que n’hi hagués, hauria d’estar en vista de tots els usuaris que vagin a accedir al bus. I les úniques que hi ha són a l’interior, i abans has d’accedir-hi per llegir-les», ha dit.

D’altra banda, l’EMT ha respost a la seva reclamació amb un missatge breu en el qual se li demana que enviï les dades per missatge privat per a «poder investigar què ha passat i prendre les mesures necessàries», mentre han manifestat el seu sentir per la «mala experiència» de la usuària.