Amb antecedents

Detingut a València per violar el seu company de pis a la dutxa

L’home, amb antecedents, el va atacar amb un ganivet

Detingut a València per violar el seu company de pis a la dutxa
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 46 anys per presumptament amenaçar el seu company de pis amb un ganivet mentre es dutxava i aprofitar el forcejament per agredir-lo sexualment.

A mitjans de juliol, cap a les 12.30 hores, l’agressor va aprofitar que la víctima era a la dutxa per abordar-lo per l’esquena esgrimint un ganivet alhora que l’amenaçava dient-li que si es movia el matava.

Seguidament es va iniciar un forcejament entre tots dos que va culminar quan els dos van caure al terra, moment en què el detingut presumptament va penetrar analment el seu company de pis sense el seu consentiment, informa Prefectura.

Alertat un veí

Notícies relacionades

Durant l’agressió sexual, la víctima va començar a demanar auxili a viva veu, cosa que va alertar un veí que ràpidament va acudir al domicili. Al veure el succeït, va apartar el sospitós perquè cessés l’atac i aquest al veure’s acorralat va emprendre la fugida.

Després de les indagacions, l’agressor va ser localitzat i arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual. Aquest home té antecedents per fets relacionats i ja ha passat a disposició judicial. L’agredit, per la seva banda, va ser assistit per serveis sanitaris.