A Benidorm

Detingut per gravar una relació íntima i difondre-la per WhatsApp

  • L’home va registrar les imatges sense permís de la dona i va enviar el vídeo a 7 amics

Detingut per gravar una relació íntima i difondre-la per WhatsApp
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home de 29 anys ha sigut detingut a Benidorm (Alacant) per gravar amb el telèfon mòbil sense consentiment una relació íntima amb una dona i per distribuir-la posteriorment a diversos contactes de la xarxa social WhatsApp. Segons la Policia Nacional, a l’individu, espanyol, se li atribueix un presumpte delicte de descobriment i revelació de secrets.

Els joves es van conèixer el dia 8 en un local d’oci de la ciutat de Benidorm i després d’entaular una conversa van quedar per passar la nit junts i van acabar al domicili de l’investigat. Una vegada a la vivenda i amb el consentiment de tots dos, van tenir una trobada íntima però la dona es va adonar en un moment donat que el detingut havia gravat tota la trobada sense el seu coneixement ni consentiment.

La jove va exigir immediatament accedir al terminal telefònic del noi i va corroborar que havia captat la trobada entre tots dos, i després va aconseguir que l’home esborrés els vídeos en la seva presència.

Una vegada que va marxar la víctima del domicili, el presumpte autor va procedir a «rescatar» els arxius de vídeo de la «paperera de reciclatge» del terminal i els va difondre per WhatsApp a set contactes de la seva agenda personal.

Notícies relacionades

Dies després, davant el temor que l’investigat pogués haver «recuperat» els arxius de vídeo, la jove va decidir tornar a trobar-se amb ell i va poder comprovar com efectivament havia procedit a enviar la gravació a set contactes, per la qual cosa va acudir a la comissaria a denunciar.

Els agents van localitzar els set receptors i van acreditar fefaentment que el vídeo no havia sigut transmès a ningú més. La Policia Nacional ha recordat que si algun d’ells hagués difós els arxius hauria comès un delicte penal, ja que la «retramesa en cadena» d’aquest tipus d’imatges obtingudes de forma il·legal també és denunciable.