Premsa

Pepa Bueno, proposada com a nova directora d’‘El País’

Javier Moreno continuarà vinculat al projecte

Pepa Bueno, proposada com a nova directora d’‘El País’

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Consell d’Administració d’‘El País’ ha acordat iniciar el procés de nomenament de nou director per al diari. Així, el president i conseller delegat d’‘El País’, Carlos Núñez, ha proposat per a aquest càrrec Pepa Bueno en substitució de Javier Moreno, que seguirà vinculat al projecte, informa ‘El País’.

Professional amb àmplia trajectòria en el món dels mitjans, Pepa Bueno es va incorporar a la cadena SER el 2012, data en la qual també va entrar a formar part del Comitè Editorial de PRISA. Actualment presenta el programa Hora 25 a la SER que, amb més d’un milió d’oients, és líder en la seva franja horària i col·labora habitualment a ‘El País’. Al llarg de la seva extensa carrera professional, Pepa Bueno ha gestionat amb èxit nombrosos equips i redaccions i combina un profund coneixement de la ràdio amb experiència en premsa i televisió.

El nou responsable d’Hora 25 serà Aimar Bretos, fins ara número dos de Pepa Bueno al programa. Bretos, un dels joves talents de la cadena SER, té una àmplia trajectòria en ràdio, fonamentalment al Grup PRISA, on ha treballat en diversos espais informatius, entre ells Hoy por hoy.

Notícies relacionades

Tal com contempla l’Estatut de la Redacció de ‘El País’, la proposta de relleu ha de ser comunicada al Comitè de Redacció, que la sotmetrà a una votació sense caràcter vinculant per part de la plantilla del diari. Després del resultat de la consulta, el Consell d’Administració d’‘El País’ ratificarà el nomenament, que també ha de ser objecte de consideració favorable pel Consell d’Administració de PRISA, així com de la seva Comissió de Nomenaments, Retribucions i Govern Corporatiu.

El Consell d’Administració d’‘El País’ ha agraït a Javier Moreno la seva dedicació i professionalitat al capdavant del diari, que ha dirigit amb molt èxit. En la seva última etapa, des de juny de 2020, Moreno ha sigut impulsor decisiu de la transformació digital del diari i especialment del nou model de subscripció.

Temes:

El País