Obituari

Mor l’exalcalde de Gavà Dídac Pestaña, que va governar la ciutat 20 anys

Nascut el 1958, va ser un dels dirigents històrics del PSC a la comarca del Baix Llobregat

Mor l’exalcalde de Gavà Dídac Pestaña, que va governar la ciutat 20 anys

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’exalcalde socialista de Gavà Dídac Pestaña, que va ser al capdavant del consistori durant 20 anys, ha mort aquest cap de setmana, segons ha informat l’alcaldessa del municipi, Gemma Badia.

Nascut el 1958, Pestaña, un dels dirigents històrics del PSC a la comarca del Baix Llobregat, va ser alcalde de Gavà entre 1985 i 2005, diputat al Parlament de Catalunya durant la VIII legislatura i vicepresident de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) entre 2011 i 2015.

«Ha mort qui va ser l’alcalde de la nostra ciutat, Dídac Pestaña. Una gran pèrdua per a Gavà, on va deixar un llegat extraordinari. Amb un sentiment profund de tristesa i agraïment alhora, vull traslladar el meu sentit condol a la família. Descansa en pau», ha indicat l’actual alcaldessa de Gavà en un missatge al seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

«Ens ha deixat el company Dídac Pestaña, alcalde de Gavà entre 1985 i 2005 i diputat al Parlament de Catalunya en la VIII legislatura. El meu condol i el de tot el PSC als familiars i amistats. Que la terra et sigui lleu, company», ha apuntat per la seva part el líder del PSC, Salvador Illa.

El ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, també s’han afegit a les condolences.

Temes:

Obituaris