Begut, drogat i sense carnet

Un conductor es carrega un lloc de l’ONCE a Lleida al fugir de la policia

Un conductor es carrega un lloc de l’ONCE a Lleida al fugir de la policia

ACN

1
Es llegeix en minuts

Un conductor de 22 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, es va encastar aquest dimecres contra una caseta de l’ONCE, quan intentava fugir de la Guàrdia Urbana, a gran velocitat, pels carrers de Lleida.

El jove, que circulava amb quatre ocupants, va donar un resultat positiu de 0,71 mg/l en la prova d’alcoholèmia i també va donar positiu en la prova de drogues, concretament en THC i metamfetamina.

Els agents el van denunciar penalment per conducció temerària, conduir sota la influència de l’alcohol i de les drogues, per no tenir l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria i per l’ITV caducada. No el van denunciar per circular sense carnet, ja que, tot i que el tenia retirat per pèrdua de punts, no se li havia notificat.

En plena tarda

La persecució es va iniciar cap a dos quarts de sis de la tarda al carrer Príncep de Viana i va acabar a l’encreuament dels carrers Rosa Parks i Baró de Maials amb el xoc contra la caseta que va causar també danys a un vehicle estacionat al costat.

Notícies relacionades

Segons la Guàrdia Urbana, el conductor no va fer cas als senyals i ordres dels agents que li demanaven que es detingués i va fer canvis de carril contínuament, a una velocitat molt elevada i posant en clar perill la resta de conductors.

Una ambulància del SEM va assistir el conductor per cremades lleus al pit causades pel cinturó de seguretat, així com un dels acompanyants.