A Benicàssim

Es grava conduint èbria, provoca un accident i fuig a Castelló

  • «Va ser de pel·lícula; va colpejar el meu cotxe i es va escapar pujant-se a la vorada», relata una víctima del sinistre

Es grava conduint èbria, provoca un accident i fuig a Castelló

'Mediterráneo'

1
Es llegeix en minuts

El vídeo d’una jove de 25 anys de Castelló conduint èbria, sense les mans al volant i ballant s’ha viralitzat a les xarxes socials. L’escena acaba amb un accident de trànsit a Benicàssim. Des del diari ‘Mediterráneo’, pertanyent al grup Prensa Ibérica, han contactat amb el conductor a qui va colpejar el cotxe, que relata el següent: «Va ser dissabte cap a les 00.50 hores. Com faltava poc per al toc de queda hi havia ja bastant embús i estàvem aturats en la recta. De sobte un cotxe ens va colpejar a gran velocitat i va fugir després de pujar a la vorada. Va ser de pel·lícula».

Els quatre ocupants del vehicle colpejat esmentat van acabar a l’Hospital General de Castelló amb sengles contractures, tot i que per fortuna les respectives radiografies a què van ser sotmesos a coll i cap van dictaminar que no van patir lesions greus. El vehicle colpejat, això sí, va colpejar el cotxe que era davant: «Ens va pegar molt fort. A més no t’esperes que et donin una trompada així perquè estàvem aturats».

La jove va provocar en aquest succés danys al seu cotxe, que va perdre fins i tot un far i el para-xocs en l’impacte, i en dos vehicles més. Per si no fos prou, no acontenta amb el mal provocat el vídeo ha circulat entre dispositius mòbils, ja que tot apunta que l’amiga que el va gravar i el va difondre a altres contactes. 

Identificada al seu domicili

Notícies relacionades

La infractora va ser localitzada al seu domicili per la Policia Local de Castelló després de facilitar la matrícula als agents de la Policia Local de Benicàssim. Una vegada a casa seva va haver de sotmetre’s ja al control d’alcoholèmia, i va donar 0,81 g/l d’alcohol en sang (el límit està en 0,5), malgrat que havien passat ja dues hores des de l’accident esmentat. 

«La noia s’ha posat en un embolic important per no agafar un taxi o aturar-se», assegura la víctima que ha parlat per a ‘Mediterráneo’. I és que la jove s’enfronta ara al marge de totes les infraccions implícites en la seva actuació, a un delicte de fuga.