Pallissa mortal

Detinguts dos menors pel crim de Samuel Luiz a la Corunya

  • Són corunyesos i són el cinquè i el sisè arrestats per haver participat en la pallissa mortal al jove

  • Se’ls imputa homicidi

  • Un té antecedents penals

Detinguts dos menors pel crim de Samuel Luiz a la Corunya

EFE / CABALAR

1
Es llegeix en minuts

La Delegació del Govern ha confirmat la detenció avui de dos menors d’edat relacionats amb la pallissa mortal al jove Samuel Luiz, dissabte passat, al passeig de Riazor amb l’avinguda de Buenos Aires. Als dos se’ls imputa homicidi. Un és l’únic detingut fins ara a qui consten antecedents, informa la Policia Nacional.

Són dos joves corunyesos i són el cinquè i el sisè detinguts amb relació a aquest cas, després que dimarts la Policia Nacional arrestés tres persones, dos nois i una noia, i la nit de dimecres a dijous, un altre jove, tots, corunyesos i majors d’edat –fins a 25 anys–. En principi, els testimonis apuntaven que en la brutal pallissa que els agressors van donar al Samuel van participar-hi aproximadament set persones.

Notícies relacionades

Els quatre detinguts inicials han passat avui a disposició judicial. A tots la Policia Nacional els imputa un delicte d’homicidi i, a l’arrestat a la nit, també apropiació indeguda.

El delegat del Govern, José Miñones, ha informat aquest matí que «no es descarta que hi hagi més detinguts en les pròximes hores o durant el cap de setmana». Ha assegurat que les totes línies d’investigació segueixen obertes i ha relatat que els menors detinguts, com els altres arrestats, no coneixien d’abans Samuel Luiz.

Temes:

La Corunya LGTBI