Apunyalat per l’esquena

Una nena de 12 anys apunyala l’home que estava escanyant la seva mare a Elda (Alacant)

  • El presumpte agressor, de 61 anys, és la parella de l’agredida, de 45, i algunes fonts assenyalen que també és el pare de la menor

Una nena de 12 anys apunyala l’home que estava escanyant la seva mare a Elda (Alacant)

INFORMACIÓN

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional investiga un presumpte cas de violència masclista que ha tingut lloc aquesta matinada en un pis d’Elda (Alacant) en què un home ha intentat escanyar la seva parella, una dona de 45 anys, després d’haver-la colpejat al cap, i una filla de l’agredida, de 12 anys, l’hauria apunyalat per defensar-la.

L’home, de 61 anys, presenta ferides per arma blanca a l’esquena i està ingressat, en qualitat de detingut, en un centre hospitalari, mentre que la dona, originària del Brasil, també està hospitalitzada per contusions i un traumatisme al cap. En principi, tots dos amb pronòstic reservat, segons han assenyalat a Efe fonts coneixedores del cas.

La petita és «inimputable al tenir menys de 14 anys» i ha sigut ingressada en un centre de menors de protecció. Algunes fonts assenyalen que la menor és filla de l’agredit, extrem que no s’ha pogut confirmar.

Els fets s’han produït cap a les dues de la matinada arran d’una discussió de la parella per motius encara sense aclarir.

L’home ha colpejat la dona al cap amb un objecte metàl·lic, pel que sembla una caixa de cabals. A conseqüència del cop, la víctima de l’agressió ha caigut a terra semiinconscient i, llavors, ell ha intentat escanyar-la.

Apunyalat a l’esquena

Els fets han ocorregut en presència de dues filles de la dona, que han tractat sense èxit separar l’home de la seva mare.

Segons fonts policials, la menor de les dues hauria agafat un ganivet de la cuina i, suposadament, ha apunyalat l’agressor a l’esquena per evitar que escanyés la mare.

Notícies relacionades

La Policia Nacional ha acudit al domicili alertada pels veïns després de sentir els crits.

La Unitat d’Atenció a la Família i la Dona (UFAM) de la Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació per aclarir els fets, segons fonts policials, que han afegit que, de moment, desconeixen si hi havia antecedents per violència masclista en la parella.