Després d’un concert

Els Mossos investiguen una agressió amb insults homòfobs a Sant Cugat

  • Un jove va rebre un cop al cap entre crits de «maricon» el passat 26 de juny

Els Mossos investiguen una agressió amb insults homòfobs a Sant Cugat

Google Maps

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per una agressió a un jove a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), on els autors de l’atac van proferir insults homòfobs a la víctima, al crit de «maricon».

Segons han informat a Efe fonts policials, els fets van tenir lloc cap a les 2.45 hores de la matinada del passat 26 de juny, en el marc de la festa major de Sant Cugat, a l’avinguda de Gràcia d’aquesta població vallesana.

Després d’assistir a un concert, diversos joves es trobaven asseguts en uns bancs al carrer, segons ha avançat ‘Tot Sant Cugat’, quan es va acostar un reduït grup de persones, que van començar a demanar-los que els deixessin un telèfon i que els donessin tabac, davant la qual cosa es va iniciar una discussió.

Notícies relacionades

En un moment donat, un jove del primer grup va rebre un cop al cap, que li va provocar un tall, mentre que els presumptes agressors el van insultar al crit de «maricon».

El jove ha denunciat aquests fets davant els Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació per mirar d’aclarir l’ocorregut i determinar si es tracta d’una agressió homòfoba.