En un pis ocupat

Els Mossos investiguen l’incendi que ha deixat ferits greus una dona i el seu nadó a Sant Quirze

La hipòtesi és que un home podria haver cremat la vivenda

Tremp  Pallars Jussa  Lleida  01-12-2020    La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions      Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital     Foto  Jordi V  Pou

Tremp Pallars Jussa Lleida 01-12-2020 La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital Foto Jordi V Pou / Foto Jordi V Pou

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir si un home ha mirat de matar la seva dona i el seu nadó de sis mesos aquest dijous al calar foc a la casa on vivien a Sant Quirze del Vallès (Barcelona).

Tal com han informat a Efe fonts de la policia catalana, cap a les 11.30 hores d’aquest matí han rebut l’avís d’un incendi que ha començat als baixos d’un edifici del carrer Pompeu Fabra número 54 per causes que encara es desconeixen i en què almenys una persona ha resultat ferida. La dona està en estat crític per les cremades i el nadó també ha resultat ferit, tot i que de poca gravetat.

S’han desplaçat al lloc dels fets vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han traslladat els ferits a un centre hospitalari.

Segons fonts pròximes al cas, els Mossos investiguen si l’incendi l’hauria causat un home amb la intenció de matar la seva dona i el seu fill, que eren a l’interior del domicili quan ha començat el foc.

Notícies relacionades

Segons ha avançat la SER Catalunya, un home pot haver calat foc a la casa on vivien, una vivenda ocupada, on s’ha detectat una forta olor de gasolina. La dona, segons la mateixa font, podria haver sigut lligada.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat la mare i el fill a l’Hospital d’Hebron de Barcelona, on han quedat ingressats.