A Madrid

Reactivada la recerca d’una nena de 10 anys desapareguda al pantà de San Juan

La menor era en una embarcació juntament amb els seus familiars quan se li ha perdut el rastre

1
Es llegeix en minuts

Les unitats especialitzades de Bombers i Guàrdia Civil han reactivat a primera hora d’aquest matí la recerca d’una nena de 10 anys desapareguda ahir a la tarda al pantà de San Juan, ha informat a Europa Press un portaveu d’Emergències Comunitat de Madrid 112.

Concretament, el Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GES) de la Guàrdia Civil han començat a treballar les 9.30 hores a l’embassament, mentre que els Bombers regionals han reactivat la recerca amb la Unitat de Drons des de les 7 hores d’aquest dimecres, amb recolzament des de l’aire amb un helicòpter del Grup Especial de Rescat en Altura (GERA).

Per la seva banda, Agents Forestals de la Comunitat de Madrid estan fent la recerca en els marges del pantà. La localització dels treballs es correspon amb el Club Nàutic Ciutat de San Ramón, al municipi de San Martín de Valdeiglesias.

Notícies relacionades

Segons les primeres investigacions, la menor era en una embarcació juntament amb els seus familiars quan se li ha perdut el rastre. L’hora del primer avís va ser a les 18.30 hores i fins a cinc dotacions de Bombers de la Comunitat de Madrid, un helicòpter de la Guàrdia Civil i bussejadors del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Benemèrita (GEAS) van començar la recerca via aèria i aquàtica.

També hi han intervingut la Policia Local i Protecció Civil de San Martín de Valdeiglesias. Es va desplaçar al lloc un equip de psicòlegs de Summa-112 per acompanyar els familiars de la menor desapareguda. Membres de la Creu Roja van ser els primers a realitzar la recerca aquàtica a pulmó sense èxit.